国际工业物联网论坛

Forum on International Industrial Internet of Things

活动时间: 

9月5号 - 周四全天

Date: 

2019.09.05

活动地点: 

华美达酒店兴园厅 - 上海市徐汇区漕宝路 509 号

Address: 

Xingyuan Hall of Ramada Hotel - 509 Caobao Road, Xuhui District, Shanghai

活动简介

       As a key differentiator, the Industrial IoT Innovation Summit brings value by connecting you & your organization to a curated audience of companies exploring solutions to advance their IoT capabilities and digital transformation.

活动议程

09:15 - Voith keynote presentation (15 mins)
09:30 - Q&A (15 mins)
09:45 - Customer / end user showcase presentation (15 mins)
10:00 - Q&A (15 mins)
10:15 - Roundtable discussion (30 mins)
10:45 - Coffee / tea break

Industrial + Manufacturing SaaS
11:15 - Black Lake keynote presentation
11:30 - Q&A
11:45 - Customer / end user showcase presentation
12:00 - Q&A
12:15 - Roundtable discussion
12:45 - Lunch break

Utilizing Cloud + AI Tools
13:45 - Aliyun (TBC) keynote presentation (15 mins)
14:00 - Q&A (15 mins)
14:15 - Customer / end user showcase presentation (15 mins)
14:30 - Q&A (15 mins)
14:45 - Roundtable discussion (30 mins)
15:15 - Coffee / tea break

Realtime Processing with Event-Driven Architecture (EDA) Technology
15:45 - VANTIQ presentation (15 mins)
16:00 - Q&A (15 mins)
16:15 - Customer / end user showcase presentation (15 mins)
16:30 - Q&A (15 mins)
16:45 - Roundtable discussion (30 mins)
17:15 - IoT Innovation Awards
17:45 - Cocktail Reception

更多活动

  • 泾 E 空 间 展:“AI+”企业展

  • 新局·新市,2019科创领袖论坛

  • Al产业应用论坛

  • 科创嘉年华创新创业大赛(医疗大健康)

  • 科创嘉年华创新创业大赛(海外项目)

  • 长三角科技金融协同与创新高峰论坛

  • 科创嘉年华创新创业大赛(深度科技)

  • 2019长江经济带国家级经开区协同发展联盟交流日活动

  • 建设知识产权运营服务体系,引领产业高质量发展高峰论坛

  • “ 释放 5G 驱动力 , 智慧赋能新未来 ” 2019 漕河泾科创嘉年华开幕式(论坛)

  • 中国人力资源创新科技论坛

©️2019漕河泾科创嘉年华组委会